hanger metal hooks for furnitures - s hook stockfoto's en -beelden

Nadat u materialen hebt gekocht, moet u zes haken S-vormige draad afknippen, vier voor elke lengte van de plank die u gaat installeren. Knip twee haken van gelijke grootte en één voor een afstand van 6 inch van elke haak.

Schuif daarna de haken in de positie waar ze blijven. Je moet proberen ze in de positie te plaatsen waar ze voor jou het meest toegankelijk zijn. Schuif de vier lange haken rug aan rug als uw plank 8 voet lang is. Maar als uw plank 9 voet meet, kunt u de vier lange haken naar voren of naar achteren in die positie schuiven.

Op dit moment moet u de middenstijl van de plank bepalen waar u de schroeven gaat installeren. Voor de haken van 0,5 of 2 inch breed moet je een gat boren in de hoek van de plank, dit moet overeenkomen met de afmetingen van je haken. Druk de haak in het gat om te zien of deze goed past. Markeer de plek die eerder voor de schroef is gemarkeerd.

Voor de diepte van de haak kun je de schroef twee keer regeren als je een gat in de hoek van een plank boort. Markeer de positie en schroef vervolgens de haak vast.

Vervolgens moet u de haak op een van de drie eerder genoemde manieren aan de plank bevestigen. Ten slotte moet u de haken omdraaien om te controleren hoe ze passen.

Installeer de S-haken op de plank met behulp van de schroeven. Vergrendel vervolgens de haak op zijn plaats door de indraaiende schroef in te steken. Als de haak meer past, draait u de schroef met de klok mee om de haak aan de plank te vergrendelen. Als u vervolgens de schroef tegen de klok in draait, wordt de haak gedeactiveerd.

Voor de derde methode heeft u zelftappende schroeven nodig. S-haken zijn verbonden door een aantal haken. Het is verstandig om zelftappende schroeven te gebruiken. Zorg ervoor dat de schroefkoppen lekvrij zijn voor een eenvoudige installatie. S-haken glijden een beetje weg als ze door de achterkant van de plank gaan.

Nadat je klaar bent met het installeren van de haken, kun je al je spullen overzichtelijk inkopen en opbergen. Dan kun je aan de slag met je kast. De S-haken zijn verkrijgbaar in verschillende onderstellen, met een plaat van dik MDF. Dit wordt MDF of vezelplaat met gemiddelde dichtheid genoemd.

MDF laat de haken niet zo gemakkelijk glijden. U kunt het dunne MDF gebruiken om de kast gladder en schoner te maken. Dit vereist dat MDF erg schoon is, anders kunnen de haken een beetje werken en dan plakken.

Als u van plan bent om de dingen samen te installeren met behulp van de S-haken, moet u er altijd aan denken om de MDF op de planken te hebben om ruimte te maken voor de haken die moeten worden geïnstalleerd. Als u de grootte van de S-haken wilt wijzigen om in de plank te passen, moet u ook de MDF installeren.