Glazenwasser Dordrecht

 

 

 

 

 

Het schoonmaken van uw ramen kan al dan niet een dankbare taak zijn. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de moeilijkheid van de taak, het aantal ramen dat moet worden schoongemaakt, het weer, het type vezel, en de staat van de woning. Deze baan kan zeer veeleisend zijn op keer, en als je niet de fabriek opgeleid om ramen schoon te maken je gaat worden in een hoop problemen. Er zijn tientallen dingen die u moet weten over een glazenwasser als u wilt dat uw ramen schoongemaakt goed.

De ruitenreiniger 1) wast het glas niet, en veroorzaakt zo geen schade aan de ruiten. Het glas moet schoon zijn zonder een waterfilm achter te laten.

2) Gebruik een gelijkmatig materiaal om het losse vuil van het raam te verwijderen.

3) Gebruik een stijve bezem om het vuil los te maken zodat de stofzuiger het kan opzuigen.

4) Maak de ramen van boven naar beneden schoon.

5) Gebruik een zeer droge handdoek om het resterende vocht op de ruiten weg te vegen.

6) Als u verf op de binnenmuren van uw huis hebt, moet u iemand ouder de weer-strippen laten vervangen zodat alle verf van de verfruiten wordt verwijderd. Veel mensen proberen de verf weg te wassen maar het blijkt vaak moeilijker te zijn dan het onderhoud dat u pleegt aan uw eigen huis.

7) Het is niet bijzonder duur om uw luifel van een repeater te voorzien. De repeater zal helpen het water vast te houden dat van de ramen en die van plastic of zelfs doek afloopt. U zult blij zijn als u de ramen laat schoonmaken en de luifels laat bekleden op een manier die ze beschermt. Als u al iemand anders uw ramen heeft laten schoonmaken, kunt u hen waarschijnlijk helpen door hen uw oude luifels te geven. Goedkopere canopies hebben een gekarteld uiterlijk en dan zijn de details er overheen gelegd. Zorg ervoor dat de ramen droog zijn voordat er een nieuwe kap op wordt gezet.

8) Het belangrijkste gereedschap dat u gebruikt om de ramen schoon te maken is een stofzuiger. Let op diagonale groeven in de ramen en gebruik uw stofzuiger om rond deze randen schoon te maken. Als u met uw stofzuiger langs vensterbanken schraapt, kan uw rubber ook verslijten.

9) Als u niet zeker weet of dit het werk voor u is, maar u wilt een glazenwasser zien die kan vertellen wanneer uw glazenwassers dit soort dingen aan het doen zijn. Zorg ervoor dat alle glazenwassers gedekt zijn met een goede verzekering.

lees meer: