Horeca interieur design

 

Instituut voor Horeca interieur design

Het oprichten van een organisatie of bedrijf is een moeilijke taak. Om dat voor elkaar te krijgen, moeten er enkele gemeenschappelijke grenzen in acht worden genomen. Die grenzen zijn kosten, kwaliteit, diversiteit en focus. Het doel van dit document is te werken aan een betere toekomst voor de gastvrijheidsindustrie.

De horeca weet hoe belangrijk het is om kwaliteitsvolle en geïnteresseerde mensen aan te trekken. Het is door het onder ogen zien van problemen en oplossingen dat nieuwe concepten van dienstverlening worden ontwikkeld. Oplossingen zijn de wat-als; de wat ga je doen als je gaat slagen. Het wat van mogelijkheden is het inzicht; wat kan er gedaan worden door in het verleden te kijken. Wat werd er op een verre plaats in de geschiedenis gedaan om een huidige situatie te verbeteren.

Vandaag beleven we een stagnerende periode in de industrie. Wat moeten we doen? Hoe kunnen we de opwinding en de groei herstellen die de sector nodig heeft? Wat kan de katalysator zijn voor een verandering in de manier waarop mensen naar elkaar kijken, denken en met elkaar omgaan?

Ondernemende mensen hebben ingezien dat het bedrijfsleven alleen kan floreren en de industrie alleen “groener” kan worden als zij groener worden. Om de gewenste resultaten te bereiken, zijn verschillende innovatieve bedrijfsmodellen ontwikkeld.

Bedrijfsmodellen bestaan of kunnen worden ontwikkeld op basis van:

Er zijn veel bestaande en zich ontwikkelende mogelijkheden in de horeca, zoals voedseltoerisme, toerisme, consultancy, herintroductie van voedsel en verkoop van biologisch voedsel, enz. Sommige herontgroeningsstrategieën bestaan al, terwijl andere nog in de ontwikkelingsfase verkeren. Enkele bestaande en experimentele bedrijfsmodellen zouden de volgende zijn:

Conlining is een naslagwerk voor mensen die meer willen weten over de unieke zakelijke mogelijkheden in de wereld van de gastvrijheid.

Certified Hygienist Programs  Presence Goods Nursery]. Een van de eerste gecertificeerde verpleegkundige programma’s, Presence Goods Nursery werd opgericht in het midden van de jaren 2000 in reactie op de snel groeiende gemeenschap van kwaliteit-zorgverleners. Dit opleidingsprogramma brengt ervaren zorgverleners samen met ervaren medische professionals in een ondersteunende, gastvrije en samenwerkende leeromgeving.

LCN erkent de vraag van de gemeenschap naar kwaliteitsprogramma’s voor verpleegkundigen en is onlangs opgericht. LCN is al een belangrijke pleitbezorger geworden en verspreidt het woord over de voordelen van kwaliteitsonderwijs voor verpleegkundigen. Presence-scholen zijn gevestigd in grote steden over de hele VS en trekken enthousiaste reacties van ouders en Kit-berichtenborden.

Plaatsingsprogramma’s met wachten op studenten om hun besmette diploma’s in dienst te nemen; investeert onmiddellijk in lesprogramma’s, accreditatie van diploma’s, tests en omscholingsmogelijkheden.

Sinds de oprichting in 1997, halverwege het schooljaar, is ships.com snel uitgegroeid tot een leider in de online vacature-arena. Het aanbieden van een verscheidenheid aan mogelijkheden voor werkgevers om te zoeken naar gekwalificeerde kandidaten, stageplaatsen en doorgewinterde dienstverleners hebben gemakkelijk gebruik gemaakt van de functies van deze site.

“Moet beter doen” en “Moet meer doen” zijn twee bedenkingen die in de loop der jaren de kop hebben opgestoken.Reactie twee, die het best is ontvangen, is de wenselijkheid van kwaliteitswerk. Vijfenzeventig procent van de respondenten was het ermee eens dat zij meer zouden (of zouden moeten) uitgeven aan opleiding.

Kwaliteit en produktkennis nemen af als gevolg van een afnemende behoefte aan gespecialiseerde vaardigheden. Ook in de technische sector zijn de uitgaven gedaald. De sector computertechnici is in de loop der jaren vrij constant gebleven, met een verwachte toename van ongeveer 7%.

Ongeveer de omvang van de auto-industrie in het VK is ongeveer 50% minder dan 30 jaar geleden. Voor de individuele werknemer die zijn kansen ziet slinken, biedt dit bijzondere gevaren.

Gezien de aard van de huidige wereldeconomie lijkt er weinig kans te zijn op een vernieuwing van de industriële sector.

Werkgelegenheid is niet langer uitsluitend gebonden aan de plaats waar de werknemer zich bevindt. Het grootste deel van de banen in het bedrijfsleven en de productiesector wordt over het land verspreid, waarbij sommige naar verschillende locaties verhuizen en andere profiteren van de plaatselijke arbeidsmarkten.

In een weinig bemoedigende wereldeconomie zijn bedrijven afhankelijk van hoge bedragen die zij voor hun producten en diensten ontvangen.

Neem bijvoorbeeld het tasje van een iPhone. De iPhone wordt gemaakt in een fabriek in Taiwan, en verkocht in een fabriek in China. Het glas voor de iPhone wordt uiteraard gemaakt bij een fabrikant van computeronderdelen in Taiwan. De onderdelen worden vervolgens verkocht in een regeling tussen een fabriek in China en een tafelfabrikant in Taiwan. Het glas voor de iPhone wordt dus gemaakt en verkocht waar het wordt verkocht, zonder transportkosten.

De vraag naar de kosteneffectiviteit van de iPhone is niet het enige gebied waarop men potentiële zakelijke kansen ziet; de iPhone is veruit het belangrijkste product voor de succesvolle evenwichtsoefening van het bedrijf.

Lees meer:

Foodstyling

Horeca concept