Lundia kasten

 

Er zijn vele voordelen aan het hebben van glazen vitrines in uw huis of bedrijf, met name voor fijne collectie items. Mooie verzamelobjecten moeten niet alleen voor hun verkoopwaarde worden tentoongesteld, maar ook voor hun schoonheid. Er zijn vele individuen met inzamelingen van antiquiteiten die moeilijk zo niet onmogelijk zijn georganiseerd te houden. Sommigen schenken hun antiek aan een museum, anderen bewaren het fysiek in hun eigen huis. U kunt momenteel goedkope verzamelobjecten tentoonstellen om hun waarde te verhogen, of u kunt een thematische verzameling aanleggen die een zwaar prijskaartje heeft.

Wanneer het selecteren van een kabinet, of het voor het huis of de zaken is, wordt het gesuggereerd dat u alle materialen controleert die in het kabinet worden gebruikt. Dit omvat de stevigheid van het kabinet, steun, en deuren. U kunt kiezen voor glazen kastdeuren die aan de boven- en onderkant opengaan, of voor glazen lades met een loper langs de zijkant. Gaat de lade aan de onderkant open, dan heet dat een opklapdeur. Andere soorten deuren hebben een deur die naar rechts opengaat, of die naar beneden opengaat en dan naar het midden. Er zijn ook andere soorten glazen deuren; sommige glazen deuren hebben, wanneer ze helemaal open zijn, een halve inch groef aan elke kant van de deur. Andere glazen deuren hebben, wanneer zij volledig geopend zijn, een groef van een halve inch over de hele lengte. Dit maakt het gemakkelijk voor glasafstandhouders te gebruiken om de binnenrand van de deur af te lijnen en zo een gladde binnenrand voor de deuren te creƫren. Zelfs wanneer het glas geen groef heeft, zijn er afstandhouders die beschikbaar zijn; die het vaakst tussen glaspanelen of tussen een half duimstuk van glas en een volledig duimstuk van glas wordt gebruikt. Wanneer het glas geen groef heeft, worden die gesimuleerde groeven gebruikt om lijm aan te brengen. Deze afstandhouders zijn verkrijgbaar op het internet en in apparatuur- en meubelzaken.

U kunt ook kiezen tussen vitrinekasten met open voorkant, glazen opbergkasten, en kasten met deuren die aan de zijkant opengaan. Vitrinekasten met open voorkant zijn meestal groter dan andere soorten vitrinekasten. Deze vitrinekasten worden het best gebruikt voor grote verzamelobjecten. In de meeste gevallen zal de kast worden versierd met verzamelobjecten zoals poppen of tafelmatten. Dergelijke kabinetten zouden ook een spiegel met de kant van het kabinet kunnen omvatten en als uw kabinet een gelijkgewerkte rug heeft, zou het zeer waarschijnlijk ook een kunstwerk en eventueel een kabinet alarm omvatten. Hoe meer gevallen van collectieve u in uw huis vertoningskabinetten hebt, hoe meer u groot kabinet met scharnierende deuren zou moeten overwegen. Dit stelt u in staat om al uw collectie te zien vanuit alle hoeken zonder dat u uw rug te draaien om iets. De meeste grote displays zijn minimaal van aard als een of twee stukken zal waarschijnlijk worden weergegeven – dus ze hoeven niet per se te worden all-over.

Voordat u in vitrinekasten springt, moet u de afmetingen van uw stuk uit die tijd in overweging nemen – als de grootte ervan het gebruik van een kast rechtvaardigt. Een vitrinekast is van nature groter dan een kleine uitstalling op een tafel en u moet rekening houden met de hoeveelheid ruimte die u hebt om mee te werken bij de keuze van vitrinekasten.

Lees meer:

Vintage meubels

Lundia boekenkast