Schilder Rotterdam

 

Vaak kunnen schilders die fulltime professioneel zijn, of werkzaam zijn in bedrijven, in de winter en de herfst veel hogere tarieven berekenen. Dit komt niet als een verrassing als ze moeten werken voor zichzelf, niet in staat om de opdracht om de commerciële projecten die ze kunnen hebben, of bij te wonen aan de behoeften van huiseigenaren te helpen. Maar het kan komen als een verrassing voor degenen die hebben gekeken naar commercieel schilderen oplichting.

Bij sommige van de omvangrijkere oplichtingspraktijken op het gebied van schilderwerk zijn schilders van grote commerciële gebouwen betrokken, zoals pakhuizen in Compocal Commercial Services, Inc.;Locals America; en de Texas Colorado Painting Contractors Association.

Aannemers van deze bureaus staan al jaren aan het hoofd van deze zwendelpraktijken. Bij geletterde aannemers van kooplieden hebben sommige schilders gebruik gemaakt van kneepjes of theorietjes om de zaak in handen te krijgen, die zij vervolgens aan een oplichter hebben gegeven om de arbeidskosten op te drijven.

Sommige van hun regels worden niet nageleefd of sommige van hun methoden ontnemen hun klanten juist hun leiding.

Om te trachten het publiek voor te lichten over deze zaken is er een vereniging voor schildertoezicht die enige populariteit heeft verworven. De leden van dit genootschap zijn zelf deskundigen op het gebied van de schilderkunst. Zij hebben veel gereisd om op de hoogte te blijven van de schildergemeenschappen in de wereld.

De Vereniging van plaatselijke aannemers werd in 2001 opgericht na een overweldigende reactie van de commerciële gemeenschap, die niet begreep waarom men zelfs maar een vereniging kon oprichten om hun zaken en handel te promoten.

Een van hun leden is zelfs beschuldigd van meervoudige diefstal in de eerste graad omdat hij steelde uit andermans zaken. Andere leden zijn gearresteerd op verdenking van diefstal, gelddiefstal of heling.

Hoewel niet alle schildersbedrijven lid zijn van deze verenigingen, zijn de meest georganiseerde bedrijven onder hen degenen die jumbo-rekeningen voor zichzelf samenstellen en niet verlegen zijn om dat feit te adverteren.

Als een aannemer lid is van Boney-Kitchens, Inc., is de betere wereld die hij denkt dat u kunt maken door hem in te huren, werkelijkheid.

Er is natuurlijk een schildersvereniging, maar alsof dat een vereniging van vakmensen zou zijn, is het helemaal geen vereniging. Er is een lijm om de tarieven te verlagen van schilders die bereid zijn hun diensten aan te bieden bij Habitat for Humanity, Goodwill, The Appliance Store, en het U.S. Department of Justice Assistance.

Lees meer:

Schildersbedrijf Rotterdam

Wel Linkbuilding