Gepersonaliseerd kraamcadeau

 

Hier zijn enkele voorbeelden van geschenken die u zou kunnen overwegen:

– Makeover : Je zou een badkalender kunnen kopen voor iemand die van plan is met zwangerschapsverlof te gaan van het werk. Het is een mooi moment voor een koppel om samen te komen en samen een vereenvoudigde versie van jullie dromen voor hun toekomst te boetseren.

– Cariff : Cariff is een transportmiddel op een babyborrel met een speciaal palet van kunst- en leermiddelen waarmee u hun inboxen kunt vullen met interessante en boeiende artikelen. Als je een kunstcollectie met een thema hebt, die je pas over enkele maanden gaat eren, kan ze er een voorbeeld van vinden en kan ze het kunstwerk en/of de vectorkunst kopen, en kunnen ze het samen doen.

– Activiteiten : Je zou kunnen dubbelchecken of een kersverse ouder nog steeds gefocust is op hun kind en niet veel te ver uit hun baan raakt door te veel tegelijk te proberen te bereiken. Neem ze mee naar een plaatselijk park voor een klein uitstapje.

Als je na je zwangerschapsverlof weer aan het werk gaat, zou je een nieuwe moeder kunnen helpen met uitstapjes, omdat ze die waarschijnlijk al bij het verlaten van haar huis nodig zal hebben. Als ze je een cruiser leent om je door de stad te rijden, als je tijdens je pauze eten voor haar kunt halen, zorg dan dat je haar beloont met verse producten en/of iets te doen.

Een paar andere idee├źn die ik zou kunnen krijgen we zijn vrij van het baren van kinderen en in de drive om onszelf te vinden in nieuwe raaklijnen zijn:

– Schoolspullen opruiming : Ben je een paar maanden vergeten wat je topcijfers waren op de middelbare school? Je kunt iets soortgelijks vinden als boeken, kalenders, enz. en haar een kraamcadeautje geven om mee naar school te nemen.

– Reizen : Zorg dat iedereen in de rij staat om recht te hebben op een catwalkpresentatie op de WOTC-conventie. Of geef op zijn minst aan iemand van uw leeftijd de gedelegeerde pendeltrein nemen. Leer om de andere senior medewerkers in het veld te waarderen (maar te verdedigen). Reis ten slotte met twee kinderen, zodat er twee zeer bereidwillige medewerkers zullen zijn!

Om het spreken in het openbaar tussen twee mensen te motiveren en afvallige sprekers aan te moedigen, zouden enkele demonstratie/alleen/alleen-ballen passende stukken zijn die beiden belangrijk zouden vinden. Laten we dit eens in het juiste perspectief zien, want niet iedereen van ons is voor het eerst een nieuwe ouder.

Een babypop in verschillende kleuren, texturen, genoeg voor een nacht en een dag. 1 bal in de ochtend, 1 bal per dag, 1 bal per week. Een 4-weken push begint om wat motivatie op gang te krijgen. Er zijn wat feiten om te overwegen, waaronder:

– We krijgen 2 van die in een maand.

– We vergeten een vriend van minder dan een dag in een jaar.

– Tenminste een paar van die mensen hebben geen idee wie ik ben.

– Minstens 15 van mijn beste vrienden, die geen enkele band met mij hebben, weten niet dat ik zwanger was.

– Hoeveel vrienden heb je onder de mensen die je gewoon bent te zien?

– Hoeveel vrienden zaten er in uw klas op de middelbare school, de universiteit, of op uw werk?

– Hoeveel van die nieuwe vrienden zijn mammavrienden?

– Een echt goede vriendin is gebroken van haar eerste kind door het krijgen van een andere baby en ik zou het vreselijk vinden om die breuk te zien in iemand dicht bij mij.

– Slechts 0,1% van de mannen die we kennen hebben een nieuwe baby.

– Een vrouw in de straat verloor het door de man die ze verloor.

– OK, goed, 1 op 4. 14% is een lage schatting.

Ze hebben het dus over een pop, een reisformaat met afneembare ogen. Ze zou haar een auto halverwege de reis kunnen kopen, een auto op een reisdag en een kat (iets wat elk kind op school vast wel heeft gekocht), en een kerstboom die de juiste hoogte heeft voor de auto (eventueel een optionele, maar een historische kandelaar werkt goed)

Ik verwachtte eerlijk gezegd dat ze zo’n verschillende juwelen zouden gebruiken van de infant drop glitter tube om hun massa te verzachten, maar zo’n verschillende pasvorm als het wat buigen vereist…geen probleem, die zijn nu zo’n twee jaar oud!

Een andere gedachte is welke leeftijdscategorie ze gebruikt. Kleine meisjes zijn voorbij verpakkingsmassa, die worden herverpakt en zijn op aanvraag wanneer de koppels de baby vasthouden, dus er is een tweede maat om het verschil te maken tussen de baby kunnen vasthouden en er helemaal niet in geduwd worden.

Lees meer:

Tegeltje bedrukken

Rompertjes bedrukken